Vitajte na našom eshope! Sme jediným oficiálnym franchise partnerom Helly Hansen na Slovensku. Pri objednávkach nad 69 € doprava zadarmo! Osobné prevzatie na predajni v Bory Mall Bratislava.

Existuje štýlové termo oblečenie?

Počasie by rozhodne nemalo byť prekážkou pri športe a záľubách. Preto mnoho výrobcov vyrába funkčné oblečenie (nepremokavé, vetruodolné, priedušné), a preto existuje aj poriadne kvalitné funkčné termo oblečenie. 

Kvalitné termo oblečenie musí byť dokonalo funkčné, priedušné a hrejivé. Musí dobre odvádzať pot a je dôležité aby bolo príjemné na nosenie. No okrem toho v Helly Hansen veríme, že termo oblečenie musí aj dobre vyzerať. Aby ste sa nehanbili vyzliecť z lyžiarskej bundy, keď sa do apreski baru oprie slnko, alebo aby ste svoje termo tričko nosili hrdo aj v horskej chate, keď sa zvyšok oblečenia suší pri krbe. 

Helly Hansen vyrába množstvo termo oblečenia na hory, lyže, na morské dobrodružstvá ako aj na letné horúce dni. V rôznych farbách od tradičných tmavých bez akéhokoľvek vzoru, cez oblečenie v pestrých farbách, tričká s hrdým logom, až po nádherné strakaté dámske merino termo, ktoré upúta pozornosť na prvý pohľad. 

Myslite na to pri výbere toho správneho termoprádla, aby ste aj vy mohli nosiť každý kúsok termo bielizne nie len s pohodlím a teplom, ale aj s radosťou.