Vitajte na našom eshope! Sme jediným oficiálnym franchise partnerom Helly Hansen na Slovensku. Pri objednávkach nad 69 € doprava zadarmo! Osobné prevzatie na predajni v Bory Mall Bratislava.

Príbeh Helly Hansen

Ak sa chceme v tomto blogu venovať značke Helly Hansen a aktivitami s ňou spojenými, musíme spomenúť históriu značky, ktorá už existuje viac ako 100 rokov a aktuálne ju používajú státisíce profesionálov na oceánoch, horách a lyžiarskych strediskách po celom svete. 

Helly Hansen vznikla v Nórsku v roku 1877, keď námorný kapitán Helly Juell Hansen vymyslel, ako sa lepšie chrániť pred drsnými nórskymi živlami na mori. Chvíľu po tom začali kapitán Hansen so svojou ženou Margrethe vyrábať nepremokavé odevy z kože a plátna, ktoré namáčali v ľanovom oleji, aby zlepšili ich nepremokavé vlastnosti. A zrodila sa legenda. 

Naše oblečenie Helly Hansen nosí množstvo profesionálov od športových lyžiarov, horských sprievodcov a záchranárov cez profesionálnych jachtárov súťažiacich na najnáročnejších pretekoch oceánov, až po námorníkov a rybárov doslova žijúcich, a pracujúcich na mori v tých najdrsnejších podmienkach. 

Aj vďaka týmto ľuďom a ich skúsenostiam môže Helly Hansen naďalej pokračovať v odkaze kapitána Hansena a vyvíjať nové a lepšie produkty, ktoré následne chránia vás počas vašich zážitkov na moriach či v horách.