Vitajte na našom eshope! Sme jediným oficiálnym franchise partnerom Helly Hansen na Slovensku. Pri objednávkach nad 69 € doprava zadarmo! Osobné prevzatie na predajni v Bory Mall Bratislava.

Profesionáli dôverujú Helly Hansen

Značka Helly Hansen znamená kvalitné oblečenie a vybavenie určené na lyže, hory a more. Od nášho počiatku v roku 1877 boli v centre vývoja výbavy Helly Hansen profesionáli, ktorí odolávali tým najdrsnejším podmienkam sveta. Dnes dôveruje značke Helly Hansen viac ako 60 000 profesionálnych lyžiarov, námorníkov, záchranárov a horských vodcov. 

Vďaka úzkej spolupráci s týmito profesionálmi pokračujeme v budovaní nekonečného zoznamu inovácií, s ktorými prichádzame na trh ako prví. Dovoľte nám predstaviť niektorých našich partnerov a profesionálov, ktorí dôverujú Helly Hansen.

Nórski Search and Rescue záchranári
Nórski záchranári vykonávajú preventívnu a podpornú prácu doma aj v zahraničí. Hodnoty organizácie sú zakotvené v ich vízii - solidarita v akcii. Nórska “pomoc ľuďom”, ako znie voľný preklad ich názvu Norwegian People’s Aid je jedna z najväčších záchranárskych organizácii v Nórsku a má k dispozícii neustále cez 2000 dobrovoľníkov. Každoročne sa zúčastnia viac ako 400 misií v akýchkoľvek podmienkach. Pretože keď treba zachraňovať životy, nepozerá sa na počasie. 

RNLI
Royal National Lifeboat Institution - Kráľovská Národná Záchranná Inštitúcia je dobrovoľný zbor vodných záchranárov, ktorí sú pripravení poskytovať záchranný servis vo Veľkej Británii a Írsku. Ich sezónni plavčíci dozerajú na ľudí na preplnených plážach, ich povodňový záchranný tím pomáha oblastiam postihnutým povodňami. Posádky RNLI a ich plavčíci zachránili cez 142000 životov od roku 1824. Okrem záchranárskych prác aj vzdelávajú verejnosť, vysvetľujú riziká spojené s vodou a šíria osvetu v opatreniach proti utopeniam. Členovia RNLI sú naozaj tí najlepší z najlepších. 

Horskí vodcovia z Britskej Kolumbie v Kanade
Pre mnohých sú tieto horské oblasti neznáme a mystické, pre iných je to únik z reality. Obrovské hory, lesy, ľadovce a vodopády prinášajú úžas, predstavivosť a pokoj pre nepokojné duše. Pre profesionálov od Coast Mountain Guides sú tieto miesta domovom. 
Tento “domov”, napriek všetkým krásam, je ale nebezpečný. Prácou horských vodcov je orientovať sa v teréne a pomáhať klientom predchádzať rizikám. Vodcovia z Quebecu sprevádzajú klientov na mnohých expedíciach, organizujú kurzy záchrany z ľadovcovej trhliny, záchrany na skalách a lavínovej bezpečnosti. Pri svojej náročnej práci sa musia absolútne spoľahnúť na svoju výbavu a svoju dôveru vložili do rúk Helly Hansen. 

MAPFRE - Volvo Ocean Race tím
MAFPRE je jeden z mnohých tímov prestížnej jachtárskej súťaže Volvo Ocean Race (aktuálne už iba The Ocean Race), ktorí sa v minulosti spoľahli na Helly Hansen jachtársku výbavu. Ocean Race je považovaný za “jachtársky Everest” a to znamená, že súťažiaci potrebujú tú najlepšiu výbavu. Tím MAPFRE je úspešným vo viacerých Ocean Race ročníkoch, v poslednej súťaži skončili na pódiu víťazov na druhom mieste. 

Jachtársku výbavu pre tento tím vyvíjal Helly Hansen v úzkej spolupráci priamo s členmi tímu. Počas celej súťaže mala MAPFRE posádka k dispozícii Helly Hansen tím odborníkov, ktorí za pochodu príjmali cennú spätnú väzbu a upravovali výbavu tak, aby vyhovovala tým najhorším podmienkam, ktoré prevládajú počas závodu Ocean Race. Oblečenie, ktoré vzniklo za pomoci tejto spolupráce (Aegir kolekcia) je odvtedy k dispozícii všetkým zákazníkom a je tým najlepším, čo môže jachtár mať, aby ho ochránilo pred živlami morí a oceánov. 

A na koniec novinka a zaujímavosť: Helly Hansen sa aj vďaka svojej kvalite a nasadeniu stalo novým oficiálnym partnerom The Ocean Race a na nasledujúcom ročníku bude poskytovať svoje oblečenie a výbavu všetkým tímom závodu. Gratulujeme!