Vitajte na našom eshope! Sme jediným oficiálnym franchise partnerom Helly Hansen na Slovensku. Pri objednávkach nad 69 € doprava zadarmo! Osobné prevzatie na predajni v Bory Mall Bratislava.

Technológia LIFA Infinity Pro

Nový level zodpovednej, vodeodolnej a priedušnej technológie
LIFA INFINITY PRO™ je novinka predstavená v roku 2020 a ide o absolútnu špičku v oblasti nepremokavých technológií. Je to najviac inovatívna a k prostrediu ohľaduplná (a zodpovedná) technológia spoločnosti Helly Hansen. Posúva hranice v dizajne oblečenia a je výzvou pre ostatné spoločnosti, ktoré vyrábajú vodeodolné oblečenie. 
Vodeodolné oblečenie s technológiou LIFA INFINITY PRO™ je zodpovedné k životnému prostrediu, nepremokavé, vetruodolné a neuveriteľne priedušné. 
Napíšme si, prečo je to tak.

Ako funguje “nepremokavosť”?
Nepremokavé oblečenia fungujú vo väčšine prípadov pomocou troch krokov. Prvým je odolná vonkajšia látka oblečenia, druhým je DWR úprava tejto vonkajšej tkaniny (durable water repellency - vodeodpudivá úprava tkaniny), ktorá slúži na zvýšenie vodoodpudivosti látky (pretože po čase aj odolná látka vodu prepustí). Oblečenie s kvalitnou DWR úpravou spoznáme tak, že pri daždi sa kvapky držia na povrchu látky a nepresiaknu dovnútra (aspoň v prvé minúty dažďa). 
A tretím krokom je samozrejme použitie membrány pod vonkajšou látkou. 

Veľkým problémom pre životné prostredie je práve DWR úprava, kedy sa vonkajšia látka chemicky ošetruje (impregnuje) aby dosiahla potrebnú vodeodpudivosť. 

Helly Hansen dosahuje DWR bez chemikálií!
S použitím Helly Hansen vlákna LIFA® je táto technológia ľahká a hydrofóbna (odpudzujúca vodu). Membrána v LIFA INFINITY PRO™ je plne vodeodolná a priedušná a DWR je dosiahnutá bez použitia chemikálií.  

Kombináciou LIFA INFINITY™ membrány so 100%tnou LIFA® hydrofóbnou (vodeodpudivou) vonkajšou látkou dostávame prelomovú technológiu, pri ktorej dosiahneme extrémne levely vodeodolnosti a priedušnosti. 

Technológia, ktorá zabezpečuje DWR úpravu Helly Hansen tkaniny je dokonca taká skvelá, že nepotrebuje ďalšie úpravy po používaní. To znamená, že domáce neustále impregnovanie sprejmi a inými chemikáliami pre obnovenie nepremokavosti je minulosťou. 

S nikdy nekončiacou vodeodpudivou úpravou (DWR), ktorá nikdy nepotrebuje chemickú impregnáciu po používaní, LIFA INFINITY PRO™ poskytuje dlhotrvajúci, profesionálny a k životnému prostrediu zodpovedný výkon. 

Ak máte záujem o niektorý model s LIFA INFINITY PRO™ technológiou, napíšte nám a my spravíme všetko preto, aby ste si mohli dopriať túto špičku v nepremokavej technológii. Píšte na info@helly.sk.