Vitajte na našom eshope! Sme jediným oficiálnym franchise partnerom Helly Hansen na Slovensku. Pri objednávkach nad 69 € doprava zadarmo! Osobné prevzatie na predajni v Bory Mall Bratislava.

Helly Tech - 3 výkonnostné stupne

V jednom z prvých článkov nášho Helly Hansen blogu sme si povedali, čo je to technológia Helly Tech. Sľúbili sme si, že si predstavíme aj jednotlivé stupne tejto membránovej technológie. Nech sa páči. :-)

PROFESSIONAL
Extrémne vodeodolné a priedušné druhy výbavy prispôsobené okrem materiálu aj dizajnom a konštrukciou tak, aby zniesli najbrutálnejší nápor živlov. Oblečenie s Helly Tech Professional je určené pre vysoko výkonné (aeróbne), dlho trvajúce aktivity v extrémne vlhkom a nehostinnom prostredí. Oblečenie s týmto znakom je to najlepšie, čo v ponuke máme. 

PERFORMANCE
Vysoko vodeodolné a extra priedušné oblečenie so špecifickým dizajnom a konštrukciou. Pre široké použitie pri vysoko výkonných outdoor aktivitách pri nepredvídateľnom a neustále sa meniacom počasí. Helly Tech Performance nájdete na oblečení, ktoré vás podrží a nesklame takmer v každých podmienkach. 

PROTECTION
Plne vodeodolné a priedušné oblečenie. Pre všetky situácie a počasie, kde je potreba ochrany proti vetru a dažďu. Helly Tech Protection síce nie je postavené do brutálnych extrémov ako Helly Tech Professional, ale ochráni a podrží pri bežných výkyvoch počasia. 

Vďaka rôznym stupňom a širokému portfóliu produktov si môže každá športovkyňa / športovec, dobrodruhovia a hľadači zážitkov vybrať ten správny kúsok vhodný pre práve tú jej / jeho obľúbenú aktivitu.