Vitajte na našom eshope! Sme jediným oficiálnym franchise partnerom Helly Hansen na Slovensku. Pri objednávkach nad 69 € doprava zadarmo! Osobné prevzatie na predajni v Bory Mall Bratislava.

Technológia LIFA

Čo je LIFA?
Predstavenie technickej prvej vrstvy oblečenia v roku 1970 s technológiou LIFA od Helly Hansen bolo revolúciou v odvetví športového oblečenia. Materiál je založený na špeciálnej technike tkania a odvádza vlhkosť od povrchu pokožky na vonkajšiu stranu materiálu, čím uchováva človeka v teple, suchu a komforte. 

Naša LIFA technológia
LIFA vyniká excelentnou správou potu a tepla počas výkonu. Neustále je vyvíjaná a testovaná s pomocou profesionálov, ktorí žijú a pracujú v tých nadrsnejších podmienkach sveta. 3 kľúčové vlastnosti LIFA dokonalo pracujú pre to, aby vás ochránili v chladných podmienkach. 

LIFA hreje
Ľahké zateplovacie vlákna vám pomáhajú byť v teple a pohodlí.

LIFA uchováva v suchu
Mešová konštrukcia pohlcuje pot a prevádza ho z pokožky smerom von na povrch látky, kde sa vyparuje a uchováva pokožku v suchu. 

LIFA je komfortná
Kombinácia izolačných vlákien, manažmentu potu, jemných, ľahučkých a pokožke príjemných materiálov vám dovoľuje zostat v komforte v rôznych meniacich sa podmienkach.